Stichting Melodies from the heart

Graag wil ik u attent maken op Stichting Melodies from the heart. De stichting produceert muziek over verlies met als rode draad het verlies van kinderen. Het doel hiervan is enerzijds het bieden van troost en anders zo’n groot verlies bespreekbaar te maken. Niet alleen in de omgeving van iemand die zoiets mee maakt, maar in de gehele samenleving. We doen dit samen met een groot aantal bekende en minder bekende artiesten.

Onlangs heeft de stichting het liedje “Dromen” uitgebracht samen versterkt
door een mini documentaire. Het liedje en de mini docu vertellen het verhaal van Sander die op 6 jarige leeftijd overleed aan kanker. Een aangrijpend en voor veel mensen toch ook troostvol verhaal. Hier kunt u de docu bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=PTVR-6DrQoc

Meer informatie over de stichting en de muziek vindt u op: www.melodiesfromtheheart.org

Mocht u vragen- en of opmerkingen hebben hoor ik dat graag van u.

Hartelijke groet,

Jan Knetsch

Componist

Stichting Melodies from the heart

Tel: 06 53 78 58 82

www.melodiesfromtheheart.org