De uitvaart/keuzes

Er zijn zoveel keuzes te maken als het gaat om een uitvaart.

Alles draagt bij aan de gewenste sfeer tijdens het afscheid, of het nu gaat om de rouwkaart, de kist of baar, het vervoer, bloemen of de locaties van het opbaren, de plechtigheid en de begrafenis of crematie.
De leden van het Netwerk houden ervan zich goed te oriënteren op alles wat mogelijk is. Niet om u alle keuzes voor te leggen, dat is onmogelijk maar ook onwenselijk. Wel om met u de gewenste sfeer te bepalen en daarbinnen de keuzes voor te leggen.

Een rouwkaart komt niet per se uit een standaardcollectie. Er is zoveel meer mogelijk: o.a. met bijzondere papiersoorten, het gebruik van foto’s en een goede opmaak. Ook over de tekst in het drukwerk wordt meegedacht om daadwerkelijk tot uitdrukking te brengen waar het om gaat.

Er zijn vele soorten uitvaartkisten, manden, baren en baarkleden (lijkwaden) verkrijgbaar, die op maat kunnen worden gemaakt.
Op het gebied van rouwvervoer is veel mogelijk. Naast rouwvervoer in vele soorten en kleuren is ook eigen vervoer een optie en kan er bijvoorbeeld een fiets, motor met zijspan, loopkoets, rouwcaravan e.d. worden gehuurd.